Anarchistický Festival Knihy // Prague Anarchist Bookfair

22.02.2014 12:00
Anarchistický knižní festival pro širší okruh antiautoritářského hnutí takové místo nabízí. Jeho jádrem je, jak název napovídá, setkání vydavatelů a distributorů literatury, tedy příležitost shlédnout a případně pořídit široké spektrum tematické literatury a také potkat její tvůrce tváří v tvář. Ale nezůstává pouze u toho.
 
Součástí festivalu jsou i celodenní pásma tématických přednášek zajímavých hostů z domova i zahraničí, praktické workshopy i prezentace aktivních skupin, kolektivů a organizací. Pokud se chcete festivalu jakýmkoliv aktivním způsobem zúčastnit (chcete nabídnout přednášku, workshop, přijet se svou distribucí, mít na festivalu stánek s literaturou, kterou vydáváte), napište nám prosím co nejdříve na kontaktní e-mail anarchistbookfaircz (a) riseup.net
Ozvěte se nám i s tipy na zajímavé hosty či v případě, že můžete festivalu jakkoliv pomoci s organizací, propagací, uspořádáním benefice či jinak.
Děkujeme.
 
Letošní ročník Anarchistického knižního veletrhu se uskuteční o víkendu 19.-20. dubna (pondělí je státním svátkem) v klubu Pilot na adrese Donská 19 (prezentační část se stánky) a Café v lese na adrese Krymská 12 (přednáškové pásmo), oba dny od 12:00 do večerních hodin. Oba prostory jsou od sebe vzdáleny 130 metrů.