Bosna a Hercegovina: nový Chiapas

17.03.2014 21:40

Bosna a Hercegovina: nový Chiapas

Od 5. února 2014 probíhá v Bosně a Hercegovině vzpoura neprivilegovaných. S nadsázkou by se dalo říci, že to jsou všichni až na 85 místních oligarchů, jejich politických poskoků s podpůrnou ekipou nesvéprávných médií a represivních složek, kteří za posledních dvacet let dokázali doslova vyhladovět a zadupat do země všechny ostatní lidi v zemi.

Kdo se u nás o své vůli o současné události v Bosně a Hercegovině nezajímá, nemá téměř žádné informace. Masmédia tamnímu dění nevěnují pozornost, protože ohně v ulicích už dohořely, střety s policií se staly jakousi samozřejmostí a popisovat, o co jde na lidových plénech, by vyžadovalo schopnost analyzovat něco, co naši „novináři“ neznají a vesměs ani neuznávají – protože by tím popřeli přijatou propagandistickou mantru o spasitelské stranické zastupitelské demokracii. 

Vzbouřeným lidem v Bosně a Hercegovině už nebudou stačit plané sliby zlatokopů, co by se rádi vyšplhali na mocenské posty, nenechají se zmást nacionalistickou propagandou, které mají po dvaceti letech plné zuby, začali pracně a zdlouhavě sami rozhodovat o svých životech a nenechají si jen tak tuhle příležitost vzít.
Více na Čsaf.cz
Bosna a Hercegovina: Vypálenou vládu nahrazují veřejná pléna

Zapatisté varovali nového mexického prezidenta