Anarchistický černý kříž (ABC)

17.03.2014 21:51

Je tomu rok a půl od doby, co jsme spustili nový web Anarchistického černého kříže a celkově obnovili naše aktivity. Od té doby kolektiv ABC podpořil několik lidí, kteří se dostali do problému, zorganizovali jsme několik akcí (ať už benefitů nebo vzdělávacích přednášek či workshopů), uspořádali jsme pár kampaní a sbírek a publikovali nespočet článků.

Po roce a půl jsme se rozhodli, že vytvoříme novou webovou prezentaci, která bude přehlednější, obsáhlejší, funkčnější a snad i hezčí. Přidali jsme veškeré informace z webu https://abc.anarchokomunismus.org, jelikož ten už nadále nebude fungovat. Nový web bude tedy dále informovat o zahraničních i domácích kauzách, akcích, které pořádáme, vězněných kamarádech a kamarádkách, aktivistické prevenci atd.

Je ale pořád třeba dávat důraz na to, že webové stránky a internet nejsou naše jediná (a rozhodně ani ty nejdůležitější) místa, kde se boj odehrává. Informujme se, vzdělávejme se, vytvářejme alternativní média, ale nezapomínejme, že boj probíhá jinde, takže vypněte počítače. Uvidíme se v ulicích.

Anarchistický černý kříž